Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balkondan çarşaf silkelemek

Rüyada balkondan çarşaf silkelemek

Rüyada balkondan çarşaf silkelemek gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine, şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, eşler arasındaki uyumun bu dönemde en üst seviyede olacağına, kişinin içinde bulunduğu sıkıntıdan kendisini kurtaracak hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, rahatının yerine geleceğine ve psikolojisinin yaşadığı güzel olaylar sayesinde daha iyi olacağına, günahtan temizlenmeye, aile bireylerinin birbirlerine çok bağlı olacağına yorulur.

Rüyada balkondan çarşaf silkelemek gördüyseniz:

  • Gelen desteğin kaynağını sorgulamadan nereden gelirse gelsin kabul etmekte fayda var.

Rüyada balkondan çarşaf silkelemek takdir toplayacak işler yapacağına, çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, yaşanan ayrılık ve hasret gibi duygulara çözüm bulunması için önayak olacağına inanılır.

Rüyada beyaz çarşaf silkelemek gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına, bazı kişiler tarafından çok kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, çok eğleneceğine tabir olunur.

Rüyada çarşaf silkelemek yapılan çalışmaların zarar vereceğine, tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına, büyük bir karar verileceğine rivayet eder.

Rüyada balkondan halı silkelemek sevilen bir kişi ile kurulan ortaklığın bozulacağına, onların ahını alacak sözler edeceğine ya da hareketler de bulunacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine ve sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada elma silkelemek yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, komşularla ters düşüleceğine, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına, aydınlık bir yola çıkılacağına işaret eder.

Rüyada tozlu halı silkelemek çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde yalnız kalınacağına rivayet eder.

Rüyada ceviz silkelemek başarılarının artacağına, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına ve değerlendireceğine işaret etmektedir.

Rüyada sofra bezi silkelemek sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine, daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments