Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kum silkelemek

Rüyada kum silkelemek

Rüyada kum silkelemek istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, işlerinin her geçen gün düzeleceğine, bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, çok şanslı olacağı ve arka arkaya güzel gelişmeler yaşayacağı günler geçireceğine, mali sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin de ortadan kalkacağına, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, yaptığı çalışmaları ve ortaya koyduğu davranışları sorgulayacağına, ancak bu durumdan kurtulmak için işi bilen kimselerden fikir alacağına rivayet eder.

Rüyada kum silkelemek gördüyseniz:

  • Sizi provoke eden veya sinirlendiren kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada kum silkelemek askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, iyi ruh halinin bozulacağına, gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına yorulur.

Rüyada birşey silkelemek sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, onlar adına aç insanları doyuracağına, fakir çocukları giydireceğine, iyi geçineceğine ve hep afiyette kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada un silkelemek çok büyük bir üzüntü duyacağına, kötülüklerden uzak olacağına, hedeflerine ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada karınca silkelemek hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine, zorlukların ve kavgaların biteceğine inanılır.

Rüyada çarşaf silkelemek konforunun ve lüksünün yerinde olacağına, maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına, kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına işaret etmektedir.

Rüyada balkondan çarşaf silkelemek aklındaki hayalleri bu kişilerin vereceği destekle gerçeğe dönüştüreceğine, aile hayatında üzücü ve can sıkıcı şeyler yaşayacağına, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada balkondan halı silkelemek onlardan gelecek yenilgileri ve zararları daha baştan önleyeceğine, arkadaşlık ilişkilerinin uzun yıllar boyunca kötüleşeceğine, sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan rüya sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada sofra silkelemek asosyal bir insan haline geleceğine, işlerin toparlanacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, borçların sonlandırılacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments