Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz çarşaf silkelemek

Rüyada beyaz çarşaf silkelemek

Rüyada beyaz çarşaf silkelemek bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, yeni başlayacağı projenin büyük ses getirmesi ile çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına, makamının artacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine, işlerin aksayacağına, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine, işlerinin çoğalacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine işarettir.

Rüyada beyaz çarşaf silkelemek gördüyseniz:

  • Bazı jest ya da yardım beklentiniz olabilir.

Rüyada beyaz çarşaf silkelemek el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, teklifi kabul etmesi sayesinde havalara uçulacağına alamet etmektedir.

Rüyada çarşaf silkelemek adeta sinirden küplere bineceğine, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına ve böylece hayatında aşama kaydedeceğine, huzur kaçıran olayların sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada balkondan çarşaf silkelemek bununla yüceleceğine, problemlerin dağ gibi büyüyeceğine, eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada elma silkelemek yaşanılan semtte ya da iş hayatında bir dedikoduya malzeme olunacağına, şansının açılacağına ve kafasının rahatlayarak, huzur dolu günler geçireceğine, özellikle kişinin farkında olmadığı bazı tehlikeli durumlarda aile yakınlarının desteği ile yara bere almadan ve fazla zarara uğramadan olaylardan sıyrılacağına delalet etmektedir.

Rüyada un silkelemek anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, hüsrana uğrayacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine, maddi olarak çok daha rahat edilecek ve yardıma muhtaç insanları yardım isteklerine karşılık verilecek bir döneme girileceğine işarettir.

Rüyada tozlu halı silkelemek çevresindeki kişilerin, komşularının, yaşadığı muhitin yenileneceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına yorulur.

Rüyada toz silkelemek hayat içinde çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine, azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, gözünü en yukarılara dikeceğine işaret eder.

Rüyada yorgan silkelemek kötü hastalıkların iyileşeceğine, rüyayı gören kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına, eline geçecek yüklü miktarda bir paraya, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments