Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada lağım kokusu duymak

Rüyada lağım kokusu duymak

Rüyada lağım kokusu duymak ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, hayatının bir düzene kavuşacağına, arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine, hayatının rast gitmeye başlayacağına, kendisine kötülük yapanları, düşmanlarını bile affedeceğine, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına işaret etmektedir.

Rüyada lağım kokusu duymak gördüyseniz:

  • Eski bir fikre yeni bir bakış açısıyla yaklaşmanız yeteneklerinizin belirginleşmesini sağlayabilir.

Rüyada lağım kokusu duymak çok mutlu olacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, mutlu olacağı mesajlar geleceğine, kazanılan paranın bereketinin olmayacağına delalettir.

Rüyada lağım kokusu görmek ancak Allah’a sığınıp dua etmesi sayesinde yakın bir zaman içinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına tabir olunur.

Rüyada gaz kokusu duymak kardeşler ya da ortakla aranın açılacağına ve kötü zamanlar geçirileceğine, çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine, boşanmak istemesi halinde eşi tarafından zorluklar çıkarılacağına tabir olunur.

Rüyada bebeğin kokusunu duymak sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine, hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine delalet etmektedir.

Rüyada sabun kokusu duymak ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine, canlanacağına, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada sigara kokusu duymak rızkını kazanacak kadar çalışıp, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine, başarıya giden yolda hiçbir engeli olmayacağına, dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, makamının ve itibarının yükseleceğine rivayet eder.

Rüyada kabenin kokusunu duymak çok iyi bir kazanç elde edeceğine, ailesi ile mutlu olacağına, evinde tenceresinin hep kaynayacağına, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada leş kokusu duymak maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına, maddi açıdan büyük kazanç getirecek projelere imza atılacağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments