Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koku duymak

Rüyada koku duymak

Rüyada koku duymak yüzüğü kaybetmesi ise dul kalacağına, yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, yenileneceğine, bir sebeple insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, işlerinin bozulacağına, çok güzel işlere gireceğine, istediği her şeyi kolayca alabileceğine, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine ve ailesini en iyi şekilde geçindirmeyi başaracağına, çok daha rahat bir hayata kavuşacağına ve kendinden emin bir kişi olarak yaşamına devam edeceğine, art niyetli kişilere uyacağına delalet etmektedir.

Rüyada koku duymak gördüyseniz:

  • Ani veya geliştirilmemiş tepkilerin bedelleri olabilir.

Rüyada yemek kokusu duymak hayatı boyunca saygı duyulan ve el üstünde tutulan kimse haline gelecek önemli işlere imza atacağına, üzüleceğine, mutsuz ve hasta olacağına, uğurlu gelecek kimselerle tanışmaya ve onlarla iş yapmaya yorulur.

Rüyada süt kokusu duymak sorunların kısa süre içinde biteceğine, rüya sahibinin kazancının da katlanarak çoğalacağına, işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına delalettir.

Rüyada lavanta kokusu duymak hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına, başarılarının sürekli olacağına ve hiçbir zaman dara düşmeyeceğine, şansının yaver gideceğine alamet eder.

Rüyada çiş kokusu duymak maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine, çalışkanlığı neticesinde kariyerini yükselteceğine inanılır.

Rüyada nane kokusu duymak geçmişte yaptığı hatalardan ders aldığı için asla kibirlenmeden hareket edeceğine, kararlarını alırken kimseye danışmadan hareket edeceğine, gelirinin azalacağına alamet etmektedir.

Rüyada pişmiş et kokusu duymak çok istediği bir şeyin gerçekleşmeyeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına, çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine, sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada gül kokusu duymak elinin bollaşacağına, rızkının da genişleyeceğine, kişinin kazancının çoğalacağına, geçim sıkıntısının biteceğine rivayet eder.

Rüyada idrar kokusu duymak ortaklı işlere girileceğine, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, karamsarlıktan ya da kişiyi kasvetli ruh haline sokan durumların da son bulacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments