Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada idrar kokusu duymak

Rüyada idrar kokusu duymak

Rüyada idrar kokusu duymak işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına, küs olduğu bir kişiyle yeniden barışma, umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve rüya sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, kendi işini kurup hayallerini teker teker yerine getireceğine, işlerinin hiçbir zaman aksamayacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada idrar kokusu duymak gördüyseniz:

  • Sıkışmamak için bütçenizi yeniden düzenlemeniz gerekebilir.

Rüyada idrar kokusu duymak bunalacağına, içinin rahat edeceğine ve gözyaşının duracağına, yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine delalet etmektedir.

Rüyada idrar kokusu almak ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, huzurlu günler görüleceğine, şirketlerinin sayısının çoğalacağına, yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada sarımsak kokusu duymak kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına, sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada güzel kokular duymak yakın bir dostla ters düşüleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük başarılara imza atacağına, ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin kişinin kokusunu duymak anne baba duası alınması sayesinde hayatın hiçbir evresinde sorun yaşanmayacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada güzel koku duymak iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine ve çok para kazanacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada sirke kokusu duymak aynı zamanda da kesesini daha fazla doldurmayı başaracağına, dinde ve ahlakta güzelleşip olgunlaşacağına, sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada pişmiş et kokusu duymak keyfinin, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına, yaşanan bir sağlık sorununun üstesinden gelineğine ve mutlu olunacağına, bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments