Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çiş kokusu duymak

Rüyada çiş kokusu duymak

Rüyada çiş kokusu duymak çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına, endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine, kaybetmeyi göze alamayacağına, sermayesini riske etmeyeceğine, ölümcül hastalıklara işaret, çok büyük çalışmalara girileceğine ancak bu işlerin herhangi bir şekilde sekteye uğrayacağına, kırmızı uzun elbise ise duyulacak bazı dedikodulardan sonra kişinin özel hayatına daha da dikkat edeceğine işarettir.

Rüyada çiş kokusu duymak gördüyseniz:

  • Hız yapmak arabanın gücünden çok yol durumuna bağlıdır.

Rüyada çiş kokusu duymak büyük bir kazanca sahip olacağına, bu sayede büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada çingene kokusu duymak aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, işlerinde önemli adımlar atacağına, yükseleceğine, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına işaret eder.

Rüyada misk kokusu duymak sıkıntılarının daha da artacağına, bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, kişinin psikolojik olarak çok etkilenip bir müddet içine kapanacağına inanılır.

Rüyada kabe kokusu duymak aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına, yasaklı ve günahlı işler yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada parfüm kokusu duymak zorluklarını aşmayı bileceğine, içindeki huzursuzluktan kurtulacağına, mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine, insanlar tarafından daha büyük bir baskı göreceğine rivayet eder.

Rüyada kavun kokusu duymak mutluluktan havalara uçacağına ve çok güzel günler göreceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine işaret eder.

Rüyada çok güzel koku duymak özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, güleceğine, başarılarının eksilmeyeceğine, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına, çeşitli kırgınlıklar olacağına işarettir.

Rüyada tuvalet kokusu duymak sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına, dünya yaşamının da ahiret hayatının da kişinin istediği gibi olacağına, kendisine yeni uğraşlar bulacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments