Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güzel kokular duymak

Rüyada güzel kokular duymak

Rüyada güzel kokular duymak moral ve motivasyon konusunda uzun zamandan beri yaşanan sıkıntının sona erdirileceğine, kazancının günden güne artacağına, sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, elinin bolluğa kavuşacağına ve hayatının güllük gülistanlık hale geleceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, işlerin yoluna gireceğine, değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına, varolan borçların ödeneceğine, kazançların artacağına, çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına delalettir.

Rüyada güzel kokular duymak gördüyseniz:

  • Bazı başvurular ya da girişimler maddi gelirlerinizi arttırmanıza veya pozisyonunuzu güçlendirmenize yardımcı olabilir.

Rüyada çok güzel koku duymak yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine, yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, küs kimselerin barışacağına yorulmaktadır.

Rüyada güzel kokular duymak rüyayı gören kişinin hem iş, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına, hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına yorulmaktadır.

Rüyada güzel koku duymak geçim derdi çekmeyeceğine, nimet bolluğu yaşayacağına, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına ve çok büyük bir mutluluk yaşayarak işlerinin düzeleceğine, uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına alamet eder.

Rüyada güzel bir koku duymak çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına, kişinin böylece rızkının genişleyeceğine, girdiği büyük işlerde çok iyi noktalara geleceğine, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine inanılır.

Rüyada çok güzel koku koklamak ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine delalettir.

Rüyada güzel koku hediye almak atılan adımların zarar vereceğine, karşısına kötü insanlar çıkacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü rüya sahibinin peşini bırakmayacağına, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, bu nedenle geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine delalet eder.

Rüyada güzel koku almak bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine işaret eder.

Rüyada güzel koku koklamak yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine, ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına, asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments