Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayakları kokmak

Rüyada ayakları kokmak

Rüyada ayakları kokmak kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine, bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine, evliliğinde hanedeki rızkının bol olacağına, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, tam her şeyden umudunu kesecekken ve elini eteğini çekecekken karşısına çıkacak kapılar ve yollar sayesinde ümidini yeniden kazanacağına, işleri yoluna koymak ve sorunlu durumu toparlamak için çok çaba göstereceğine, malından ve parasından ziyan edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ayakları kokmak gördüyseniz:

  • Tasarladığınız şeyleri kendi başınıza ya da tecrübesiz biriyle yapmanız pek kolay değildir.

Rüyada ayakları kokmak geleceğinin parlak ve güzel olacağına, yeni gayrimenkuller alınacağına, sağlık sorunlarının son bulacağına, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına tabir olunur.

Rüyada mis gibi kokmak çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına, rahata kavuşacağına, eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, bazı şeylerin ortaya çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada ağız kokmak kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine ve uzun zaman önce yapılmış olan bir hata yüzünden maddi ve manevi olarak çok yıpranacağına, kısmetinin de açılacağına, bazen kaderin cilveleri ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çiş kokmak hayatın güzelliklerinden nasipleneceğine, farklı mesleklerden insanlarla bir araya geleceğinize ve yeni ortaklıklar sayesinde kazanacağınız ticari itibarın da artacağına, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada parfüm kokmak bir sebeple bazı sorunlarla muhatap olacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, sorunların ve engellerin biteceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına delalettir.

Rüyada çok güzel kokmak ağrı ve sancılarından kurtulacağına, kendini çok halsiz ve mutsuz hissedeceğine, iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada nefesi kokmak Allah’ın lütuflarına ereceğine, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına delalettir.

Rüyada temiz kokmak çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve kendisini büyük bir üzüntüye karışmış olarak göreceğine, çok zor duruma düşüleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments