Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağzı soğan kokmak

Rüyada ağzı soğan kokmak

Rüyada ağzı soğan kokmak hayatı boyunca rahat yaşayacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine, ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına, tabiri caizse ağız tadından olacağına, ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine ve yaşamsal ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayarak rahatça yaşayacağına, işlerin bozulacağına, kazancın düşeceğine, işlerinizde sorunlar yaşıyorsanız sorunlarınız ortadan kalkacağına, çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, kişinin kalbini sızlatan sorunlardan uzaklaşacağına inanılır.

Rüyada ağzı soğan kokmak gördüyseniz:

  • Kişisel seçimleriniz nedeniyle bazı konuşmalar yapmanız gerekebilir veya farklı kişilerle iletişim kurabilirsiniz.

Rüyada ağzı soğan kokmak dost ya da akrabalarından birinin yardımı sayesinde gireceğine, yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına, orada tatsız olaylar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada soğan kokmak hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, üzüleceğine ve kendisini suçlayacağına, çok iyi bir kazanca sahip olduğuna ve bu sayede maddi olarak çok fazla sıkıntı yaşamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada temiz kokmak maneviyata yöneleceğine, başarılarının artacağına, işlerinin yoluna gireceğine, iş hayatında başarılı olup büyük miktarda para ve mal kazanılacağına ve güzel işlere girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada ter kokmak imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine ve ideallerine sımsıkı sarılacağına, gelir kaynaklarının yok olacağına, huzura erileceğine, bazı konularda kararsızlık yaşanacağına delalet eder.

Rüyada nefesi kokmak keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, hayırlı işlere girişileceğine, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada mis gibi kokmak özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına, kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, hatalı yollara sapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada sarımsak kokmak emeğinden hayır göreceğine, gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına, hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine, türlü musibetlerin kişinin peşinden geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada balık kokmak çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine,  işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına, insanlar arasında yüceleceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments