Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zehir temizlemek

Rüyada zehir temizlemek

Rüyada zehir temizlemek yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, elinin bolluk göreceğine, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına, sıkıntılarının ve zor günler geçireceğine, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına, dileklerinin de kabul olacağına, muradın olacağına, dileklerin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada zehir temizlemek gördüyseniz:

  • Belki yepyeni bir saç modeli, belki son moda giysiler.

Rüyada zehir temizlemek büyük kazançlar sağlayacağına, iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine, iş konusunda bir ortaklık kuracağına, verilen sözlerin tutulacağına inanılır.

Rüyada zehirli meyve yemek ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına, kötü duygularını yeneceğine, işlerindeki verimin ve rızkındaki bolluğun artacağına inanılır.

Rüyada zehirli hindi görmek işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık rüya sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına, bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine tabir olunur.

Rüyada zehirli yılan tarafından ısırılmak başarıdan başarıya koşacağına ve üstüne aldığı her işi layığıyla yerine getireceğine, edilen duaların kabul edileceğine, hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına, yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına delalettir.

Rüyada zehirli yılanlar görmek ters giden işlerin düzeleceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına rivayet eder.

Rüyada zehirli ot görmek sıkıntılarının biteceğine, şansının açılacağına, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına işarettir.

Rüyada zehir emmek işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, bu meslek yerine hobi olarak yapılan bir çalışmanın meslek olarak seçileceğine, bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada yılan zehiri emmek gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments