Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılan zehiri emmek

Rüyada yılan zehiri emmek

Rüyada yılan zehiri emmek enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, rüya sahibi çalıştıkça kendisine cömert davranacağına, hayatındaki pürüzleri düzelterek yepyeni bir yaşam sayfası açacağına, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına, çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına, çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, sağlığı ve zenginliği yakalayacağına yorulur.

Rüyada yılan zehiri emmek gördüyseniz:

  • Haberleşmeler konusunda yaşayacağınız problemleri ise çevrenizdeki insanlardan yardım alarak çözümleyin.

Rüyada yılan zehiri emmek mal varlığını artıracak paralar kazanacağına, bir sebeple neredeyse yıkılacağına, hayata küsecek duruma geleceğine, çok iyi yerlere geleceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına inanılır.

Rüyada zehir emmek ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına ve büyük bir hastalık yüzünden kendisini uzun bir süre kötü hissedeceğine, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına rivayet eder.

Rüyada yılan zehrini emmek mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına, kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına, attığı hayırlı adımların kendisini mutluluğa ve zafere taşıyacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah zehirli yılan görmek kazançlı işlere girmenin yollarını bulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için de harcayacağına ve bu sayede kendisini huzurlu hissedeceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de rüyayı gören kişinin ağız tadının yerine geleceğine yorulur.

Rüyada zehirli yılandan kaçmak mali anlamda rahatının yerinde olacağına, maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, içebileceğine işarettir.

Rüyada zehirli yılan tutmak yeni bir işe geçiş yapılacağına, bugüne kadar beklenen bir haberin gelmesiyle kişinin iştiraklerde, girişimlerde bulunacağına, istenmediğiniz bir yere gitmeye alamet eder.

Rüyada zehirsiz yılan görmek üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına, işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine, hasretlerin biteceğine yorulur.

Rüyada zehirli yılan tarafından ısırılmak büyük bir makama geleceğine, yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments