Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zehirli yılan tarafından ısırılmak

Rüyada zehirli yılan tarafından ısırılmak

Rüyada zehirli yılan tarafından ısırılmak sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, başarısının azalacağına, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, çok mutlu bir hayata sahip olacağına ve kısmet dolu işlere gireceğine, kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine, çaresiz ve çözümsüz kalacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine yorulur.

Rüyada zehirli yılan tarafından ısırılmak gördüyseniz:

  • Herşeye rağmen dikkatle dinlemekte fayda var.

Rüyada zehirli yılan tarafından ısırılmak sıkıntıların ve dertlerin artacağına, kendisine yardım etmesi ve işleri çekip çevirmesi için yanına birkaç personel alacağına, duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kobra yılanı tarafından ısırılmak sevdiği kişilerden alacağı destek ile daha büyük çalışmalara girmek için adım atacağına, yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına ama bu sorunun kısa süreli olacağına ve daha sonra işin düzgün bir şekilde ilerleyeceğine, fedakârlıklar yapacağına delalettir.

Rüyada yılan tarafından ısırılmak fakirlerin zenginleşeceğine, işlerine bereket geleceğine, problemlerinin biteceğine işarettir.

Rüyada sarı yılan tarafından ısırılmak uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine ve mutlu olacağına, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, şirketlerinin sayısının çoğalacağına işarettir.

Rüyada yeşil yılan tarafından ısırılmak elinden gelen herşeyi yapacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, mutlu zamanlar geçireceğine, eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah yılan tarafından ısırılmak huzur ve ferahlık içinde geçeceğine, çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, bir türlü karar verilemeyen bir konuda fırsatların kaçırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada yılanlar tarafından ısırılmak konforunun ve lüksünün yerinde olacağına, evine haciz geleceğine, kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına tabir olunur.

Rüyada zehirli hayvan ısırması görmek bazen fakirlik görüleceğine, geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments