Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zehir emmek

Rüyada zehir emmek

Rüyada zehir emmek sıkıntılarını bir köşeye atacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konulacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine, fakirlerin zenginleşeceğine ve huzurlu olunacağına, çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına, doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına işaret eder.

Rüyada zehir emmek gördüyseniz:

  • Olumsuz planlar içinde olmanız mümkündür.

Rüyada zehir emmek sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına, kendisi için sürpriz gelişmeler olacağına delalet eder.

Rüyada yılan zehiri emmek sıkıntılarını arkasında bırakacağına, sorunların sürekli artacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına tabir olunur.

Rüyada boyun emmek elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, elden arka arkaya paralar çıkacağına delalet eder.

Rüyada annesinin memesini emmek arkasından iyi konuşulacağına, sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına, afiyette olacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine, kişinin zorlukların üstesinden geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşının memesini emmek kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine, çok kolay bir hayatı olacağına, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendi memeni emmek yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, helal kazanç elde edileceğine, büyük paralar kazanılacağına, sıkıntıların azalacağına, kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine inanılır.

Rüyada kan emmek çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, zarar getirecek bir işten uzak durulacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına inanılır.

Rüyada dil emmek işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine, geleceğinin parlak ve güzel olacağına, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine, yakın zaman içinde büyük maddi kazanç elde edileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments