Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zehirli meyve yemek

Rüyada zehirli meyve yemek

Rüyada zehirli meyve yemek hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, yüzünün güleceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına, büyük atılımlarda bulunacağına,  çok büyük kazançlar elde edeceğine, içinin rahatlayacağına, mutlu ve huzurlu olunacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına, parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, gayrimenkul sahibi olunacağına işarettir.

Rüyada zehirli meyve yemek gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı ya da iş hayatınızı ilerletmenizi sağlayacak davetler alabilirsiniz.

Rüyada zehirli meyve yemek borç içinde bir yaşam süreceğine, güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına inanılır.

Rüyada zehirli meyve görmek güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine delalettir.

Rüyada zehirli et yemek sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, ileride yaşanabilecek sağlık sorunları için çeşitli kontrollerden geçileceğine, elindeki kazancı ya da zenginilği iş için kullanacağına işaret etmektedir.

Rüyada zehirli yemek görmek hane içine deyim yerindeyse ay doğacağına, sürdürdüğü gayretlerinin kendisine şifa olmayacağına, saygının hiç eksik olmayacağına işarettir.

Rüyada yemekten zehirlenmek girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine, hayırlı bir kısmetle evlilik yoluna girileceğine tabir olunur.

Rüyada zehirli yemek bazı kimselere haksızlık edeceğine, üzüntülerin biteceğine ve hayal edilen şeylere kavuşulacağına, elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına delalettir.

Rüyada fare zehiri yemek sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine, işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, çok sevdiği ve çocukluktan beri yapmaya devam ettiği işler ile uğraşıp hayatın stresinden kurtulacağına işaret eder.

Rüyada zehirli ekmek yemek çok büyük bir işe girileceğine, para kazanma konusunda hep rahat olunacağına, hastalığın biteceğine, borçların kapanacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments