Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zehirli hindi görmek

Rüyada zehirli hindi görmek

Rüyada zehirli hindi görmek büyük miktarda kazanç elde edeceğine, rakiplerine büyük fark atacağına, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, büyük bir şöhrete sahip olunacağına, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına, atılan adımların zarar getireceğine, aile hayatında kendisini çok sevindirecek bazı gelişmeler yaşayacağına, sorunun giderilmesi için çok büyük tavizler verileceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına inanılır.

Rüyada zehirli hindi gördüyseniz:

  • Ay sonuna doğru ilk bakışta son derece güven uyandırabilecek olan bir kimsenin size bazı tekliflerle yaklaşması olasıdır.

Rüyada zehirli hindi görmek kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına, rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine inanılır.

Rüyada hindi ve tavuk görmek sadece maddi gücünün değil aynı zamanda manevi gücünün de ömür boyu süreceğine, gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zamanda çözüleceğine delalettir.

Rüyada hindistan cevizli lokum görmek iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada hindi eti yemek anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine, bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına, yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına, kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, bu şekilde devam ederken karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirip işlerini daha iyi bir hale getireceğine, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına tabir olunur.

Rüyada hindistan cevizi toplamak çok uzun ve sıkıntılı bir dönem geçirecek olan kişinin eş, dost ya da akrabalarından yardım alacağına, sonradan da durumun ciddiyetine varacağına, ahiret inancını boşlayarak, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada hindi yolmak dertlerine çare bulacağına, zengin ve gösterişli biri olarak anılacağına, hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine delalettir.

Rüyada hindiden kaçmak hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, zor zamanların geride kalacağına, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine, atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine delalettir.

Rüyada hindinin saldırdığını görmek mesleği ile ilgili farklı kararlar alıp, uygulayacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, kederleneceğine, kazancında da artış meydana geleceğine ve rüya sahibinin hayatından memnun olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments