Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zehirli yılanlar görmek

Rüyada zehirli yılanlar görmek

Rüyada zehirli yılanlar görmek ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına, çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine, çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, bu durumlardan kurtulmak için çok sevdiği ve değer verdiği kişilerden destek isteyeceğine, çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına, kendini dünya malları edinmeye vereceğine, mutluluk dolu haberler alacağına, alınganlıkların hasıl olacağına, rüya sahibinin hayatında her daim şansın, kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine, kurulan hayallerin yıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada zehirli yılanlar gördüyseniz:

  • Belli bir hedefinize veya amacınıza ulaşmaya çalışırken ufak tefek aksilikler yaşayabilirsiniz.

Rüyada yılanın zehirini aktığını görmek çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine ve eline geçen fırsatları değerlendiren kişinin, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına, sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına, çok zor günler geçirebileceğine ve hayal ettiği şeylerden gün geçtikçe uzaklaşacağına işarettir.

Rüyada zehirli yılan görmek çalışan kişiler için ise, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların rüya sahibinin üzerine kalacağına, yeni bir hayat kurulacağına, sorumluluklarından da asla kaçmayacağına işarettir.

Rüyada yılandan zehirlenmek el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, Allah katında günahlarının affolacağına, muradının gerçekleşeceğine, gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada küçük zehirli yılan görmek gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, iş yerinde sürekli huzursuzluk çıkardığı için ikaz alacağına delalet eder.

Rüyada yılan zehiri içmek kendisini zorlayan sorunlardan ve durumlardan yakın bir zaman içinde sorun yaşamadan kurtulacağına, bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yılanın zehirini almak hastalıklarının düzeleceğine, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, hayatın çok daha iyi noktalara geleceğine alamet eder.

Rüyada zehirli yılandan kaçmak gün geçtikçe işini daha da büyüteceğine, üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına, iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına işarettir.

Rüyada zehirsiz yılan görmek ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine, ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına ve bu dönem boyunca hak yolundan hiçbir şekilde ayrılmadan, şükrederek, sabırla hayatına devam edeceğine, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments