Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zehirli ot görmek

Rüyada zehirli ot görmek

Rüyada zehirli ot görmek çalıştığı yerde yöneticiliğe yükseleceğine, bir sebeple büyük fırsatların elden kaçacağına, iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına, kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine, uzun bir dönemden beri devam eden bütün sıkıntıların silineceğine ve çok büyük bir rahatlık ve mutluluk yaşayacağına, kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine bundan sonra mutluluğunun, huzurunun, işinin, kazancının, rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına, verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada zehirli ot gördüyseniz:

  • Başladığınız işleri yarım bırakmayın.

Rüyada zehirli ot görmek kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına, işleri yoluna koymak ve sorunlu durumu toparlamak için çok çaba göstereceğine, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada zehirli ot yemek yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına, dertlerinin dermanına kavuşacağına, maddi ve manevi olarak zenginliğinin yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada zehirli karınca görmek bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına, hayatının alt üst olacağına alamet eder.

Rüyada yılanın zehirini almak evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına ve sabırlı bir şekilde yaptığı zor bir işte zarar edeceğine, sevgili ile ilişkinin daha da iyi olmasına, aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına delalettir.

Rüyada zehir almak işlerin ve kazancın bir anda artacağına, aile bireylerinin mutlu olacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, herkesin şaşırtılacağına tabir olunur.

Rüyada zehirli fare görmek hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına, kendisini mesleğinde ilerletmek ve daha başarılı olmak için büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, yanlış adımlar atacağına, alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine delalet etmektedir.

Rüyada yemekten zehirlenmek maddi sıkıntı içine düşüleceğine, sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine, işlerinin de rast gideceğine rivayet eder.

Rüyada zehirsiz mantar görmek maddi durumunun gün geçtikçe düzelip hayırlı bir kısmetle yuva kuracağına, bir türlü kendine gelemeyeceğine, yaşadığı zorluğun biteceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments