Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zayıf olan birini şişman görmek

Rüyada zayıf olan birini şişman görmek

Rüyada zayıf olan birini şişman görmek verilen bir sözlerin yaşanan bazı aksiliklerden ötürü bir türlü tutulamayacağına, moral olarak çok iyi hissedeceğine, hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine buna rağmen geldiği yeri unutmayacağına, kazancını katbekat arttıracağına, uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına ve bu dönemde kendisini işe yaramaz hissedeceğine, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına, gönül hoşluğuna ve esenliğe kavuşacağına, yapmak istediklerine, hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada zayıf olan birini şişman gördüyseniz:

  • Aniden ortaya çıkan bilgilerden faydalanmanın yollarını aramalısınız.

Rüyada şişman birini zayıflamış görmek sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına, mütevaziliğini asla elden bırakmayacağına, işinin her geçen gün büyüyeceğine, sermayesinin çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada zayıf olan birini şişman görmek tabiri caizse derin bir oh çekeceğine ve hayırlı günler yaşayacağına, zaaflarına kapılacağına, rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine delalet eder.

Rüyada şişman kişiyi zayıf görmek dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine, iş dünyasındaki prestijin azalacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, hidayete ereceğine, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına delalet etmektedir.

Rüyada şişmanı zayıf görmek elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine, yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, rüya sahibinin aile bireylerden birinin vefat edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada zayıf birini şişmanlamış görmek geleceğin çok parlak ve güzel olacağına, duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine, istediği evde oturacağına yorulur.

Rüyada şişman insanı zayıf görmek üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, sevdiğini söyleyeceğine, eline hayırlı kazançların geçeceğine, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına işaret eder.

Rüyada şişman kadını zayıf görmek hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine, başka başka yerlere seyahat edeceğine, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına, bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına, yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına, kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, bu şekilde devam ederken karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirip işlerini daha iyi bir hale getireceğine tabir olunur.

Rüyada zayıf insanı şişman görmek umutlarının yarım kalmayacağına, işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments