Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zayıf birini şişmanlamış görmek

Rüyada zayıf birini şişmanlamış görmek

Rüyada zayıf birini şişmanlamış görmek hayırlı bir haber alınacağına ve konuşulacak bazı konuların yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine, bazı kaynakların tükeneceğine, layık olduklarına sahip olacağına, aile bireylerinin hiç birinin önemli bir sağlık sorunu yaşamayacaklarına, sakin ve güzel bir hayat süreceğine, büyük kazançlar elde edeceğine ve çok huzurlu bir hayata sahip olacağına, gözyaşının dineceğine, şansın ve kısmetin açılacağına, zaferler kazanacağına, yaptığı bir çalışma sonucunda işlerinin düzeleceğine alamet eder.

Rüyada zayıf birini şişmanlamış gördüyseniz:

  • Geniş düşünmelisiniz.

Rüyada şişmanı zayıf görmek sıkıntılarınız yakın zamanda beklemediğiniz bir şekilde geçeceğine, sevdiklerinden ayrı kalınacağına, alınan kararlar sayesinde çok büyük zarara uğramaktan ve kötü durumlara düşmekten kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada şişman birini zayıf görmek iş için çıkacağı yolculuklarda hayat eşini bulacağına, hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına delalet etmektedir.

Rüyada zayıf olan birini şişman görmek kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına ve kaderinin yüzüne güleceğine, kötü noktalara geleceğine, hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada şişman kişiyi zayıf görmek bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, bu yardımın gelmesine rağmen çok büyük bir darboğaza girileceğine ve çözüm yolları aranacağına, gerçeklikten uzaklaşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine tabir olunur.

Rüyada şişman birini zayıflamış görmek yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, sevilen bir kişinin söyleyeceği gurur kırıcı bir söz yüzünden büyük bir üzüntü yaşanacağına, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada zayıf birini şişman görmek yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine ve yeni bir iş bulup orada çalışacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine ve bol hayır duaları alınacağına işaret eder.

Rüyada şişman kadını zayıf görmek aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, işlerinin rast gideceğine, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına işarettir.

Rüyada zayıf insanı şişman görmek anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına, tüm sıkıntıların ve sorunların, giderileceğine, mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments