Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şişmanı zayıf görmek

Rüyada şişmanı zayıf görmek

Rüyada şişmanı zayıf görmek yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine ve herkesin isteyeceği bir hayatı olacağına, hiç olmadık yerde çıkan bir sorunun bu sayede çözüme kavuşacağına, hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, sorumlulukların yerine getirileceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına, bu sayede her anlamda güçleneceğine, o işi iyi yaptığı konusunda her yerde geçerli olacak bir belge alacağına yorulur.

Rüyada şişmanı zayıf gördüyseniz:

  • Bazı konularda ne yönde ilerleyeceğiniz karar vermekte zorlanabilirsiniz.

Rüyada şişman insanı zayıf görmek dünya hayatında istediği rahatlığı, zenginliği ve bolluğu yakalayacağına, kazancın ve ekmeğin eksileceğine, nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine yorulur.

Rüyada şişman kadını zayıf görmek endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine inanılır.

Rüyada zayıf insanı şişman görmek ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine, rüyayı gören kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, malını, parasını ve işini kaybedeceğine işaret eder.

Rüyada zayıf olan birini şişman görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine, sıkıntıların çözüme ulaşacağına, endişelerin son bulacağına, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine delalet eder.

Rüyada zayıf birini şişmanlamış görmek eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına, evlatların da ilim irfan sahibi kimseler olacaklarına, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada şişman birini zayıf görmek başarısının artacağına, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine, özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada şişmanı zayıf görmek umutlarının kırılacağına, endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine delalettir.

Rüyada şişman birini zayıflamış görmek çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, tüm kazanç kapılarının, şansının ve kısmetinin de açılacağına, işlerinin yarıda kalacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments