Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şişman birini zayıf görmek

Rüyada şişman birini zayıf görmek

Rüyada şişman birini zayıf görmek bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, kısmetsizlik yaşadığı bir işe tekrar girerek bu sefer başarı kazanacağına, hasara uğrayan bir eşyanın tamir edileceğine, sorunlu bir dönem geçirileceğine, işlerin aksayacağına, kardeşlerin birbirine destek vereceğine, bu destek sayesinde birçok değişim yaşanacağına, zahmet çekilerek ve uzun süre üzerinde çalışılarak hazırlanmış olan bir projenin çok büyük kazanç getireceğine, şansının bahtının açılacağına, geleceğinin de umut vadedeceğine inanılır.

Rüyada şişman birini zayıf gördüyseniz:

  • Biraz daha esnek olmanız gerekiyor.

Rüyada zayıf birini şişmanlamış görmek yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, iyi bir yer edinerek adından sıklıkla söz ettireceğine inanılır.

Rüyada şişman birini zayıf görmek dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine, iş hayatının düzeleceğine, sıkıntılarının son bulacağına, sevdiklerine ihanet etmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada şişman kişiyi zayıf görmek belki yeni bir eve sahip olunacağına, aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına yorulmaktadır.

Rüyada şişman birini zayıflamış görmek kızına daima sahip çıkacağına, sürekli yeni kimselerle tanışarak hayat deneyimlerini artıracağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine delalettir.

Rüyada şişman kadını zayıf görmek fırsatların ardı ardına gelmesi üzerine hayatına çok daha farklı bir şekilde yön vereceğine, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, kişinin eksiklerini, hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada zayıf birini şişman görmek aile büyüklerinden birinin sağlığı ile ilgili olarak kötü haber bir haber alınacağına, geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine alamet eder.

Rüyada şişmanı zayıf görmek kazanılacak ve ele geçecek paraya, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, çocuk sahibi olunacağına, sorunlarına da çözümler bulacağına delalet eder.

Rüyada zayıf olan birini şişman görmek fakirliğinin biteceğine, hayatında meydana gelecek yeniliklerin yüzünün gülmesine vesile olacağına, ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments