Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zayıf birini şişman görmek

Rüyada zayıf birini şişman görmek

Rüyada zayıf birini şişman görmek bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, işlerdeki verimin artacağına, deyim yerindeyse paranın pul olacağına, orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına, kişinin hayatında kolaylıklar ve mutluluklar yaşanacağına, çok sıkıntılı bir hal alacağına, hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine delalet eder.

Rüyada zayıf birini şişman gördüyseniz:

  • Tutkular ön plana çıkabilir.

Rüyada zayıf birini şişmanlamış görmek kırgınlıkların biteceğine, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına, yeni tanışmalar konusunda mesafeli davranacağına, aile değerlerine sahip çıkacak, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada şişman kadını zayıf görmek insanların alım gücünün azalacağına, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına, epey bir zaman sonra çok etkili olmayan bir yol bulacağına yaşanacak daha büyük sıkıntıları geciktireceğine delalet etmektedir.

Rüyada şişmanı zayıf görmek etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına, işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına delalettir.

Rüyada zayıf insanı şişman görmek bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, bu atılımların kendisini çok sıkıntılı durumlardan kurtaracağına ve büyük bir değişim geçireceği bir döneme gireceğine, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına tabir olunur.

Rüyada şişman birini zayıflamış görmek sinirlerinin yıpranacağına, gülen gözlerin ışığının söneceğine, refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, başarılı bir adım atılması ile işlerin toparlanmaya başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada şişman insanı zayıf görmek sahip olduğu nimetin artacağına, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına inanılır.

Rüyada şişman kişiyi zayıf görmek fesatlık ve gaflet içinde olan birine karşı zafer elde edeceğine, başarılarının artacağına, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine delalettir.

Rüyada zayıf birini şişman görmek bir sebeple kişinin çok büyük bir öz güven kaybı yaşayacağına, maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments