Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kilolu birini zayıf görmek

Rüyada kilolu birini zayıf görmek

Rüyada kilolu birini zayıf görmek bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına, saygınlığının artacağına, çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına, yaşama dört elle sarılacağına, uzun zamandır sahip olmak isteyip de bir türlü alamadıklarını rahatlıkla alma gücüne sahip olacağına, çok daha iyi başarılar kazanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, daha geniş bir rızık elde edeceğine, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına, tazeleneceğine ve şifa bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kilolu birini zayıf gördüyseniz:

  • Yaşantınızda önemli değişiklikler yapmak, düzeninizi değiştirmek için büyük istekler duymanız mümkün.

Rüyada zayıf birinin kilo aldığını görmek ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, bazı büyük çalışmalar yapacağına, başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kilolu birini zayıf görmek korkularından, kötü duygularından arınacağına, çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına delalet eder.

Rüyada kardeşinin kilo aldığını görmek çok sağlıklı ve sıhhatli biri olunacağına, başarı basamaklarının hızlı bir şekilde tırmanılacağına, hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına ve bu sayede kişinin keyfinin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada tanıdığın birinin kilo aldığını görmek mutluluğu ve huzuru tatmayı nasip edeceğine, işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşını kilo vermiş görmek çok zor bir dönemi bitirip başarılı bir döneme yelken açacağına, insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, çalışmalarının ve projelerinin yakın bir zaman içinde büyük kazanç elde edeceğine delalettir.

Rüyada kilosunu ölçmek dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine, geçiminin yerinde olacağına, geniş bir ev satın alacağına, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine delalet eder.

Rüyada kadın kilodu giymek çok rahat ve huzurlu bir hayat yaşanacağına, çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına, yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine delalet eder.

Rüyada sevgilinin kilo aldığını görmek kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına, hayatındaki en önemli ve en temel sorunun aşmış olacağına, bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına ve üstesinden gelemeyeceği sorumlulukların altına girmeyeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments