Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir zatın mezarını görmek

Rüyada bir zatın mezarını görmek

Rüyada bir zatın mezarını görmek aile hayatındaki güzel gelişmeler ile mutlu olacağına, yapacağı bu büyük hatadan dönmek yerine inatçı bir tutumla devam ederek gelecekte büyük mutsuzluklara neden olacak adımlar atacağına, sorunların bu sayede aşılacağına, depresyona gireceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına, cebinden parasının eksilmeyeceğine, asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, ahlakta da olgunlaşıp, güzelleşeceğine alamet eder.

Rüyada bir zatın mezarını gördüyseniz:

  • Elde olmayan durumlar ya da rahatsız edici olarak adlandırılabilecek gelişmeler söz konusu olabilir.

Rüyada büyük zatın mezarını görmek uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine, sevdiklerine kavuşacağına, özlemlerini bitireceğine tabir olunur.

Rüyada bir zatın mezarını görmek kıskanılacak işleri ve güçlü karakteri ile herkesi kıskandıracak bir hayata sahip olacağına, aile hayatında yaşanan sorunların yavaş yavaş unutulacağına, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine delalettir.

Rüyada büyük zat mezarı görmek kişinin şifaya kavuşacağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına, başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada büyük zatların mezarını görmek kazançtan yana kara geçeceğine, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına ve bütün dileklerin bir bir gerçeğe dönüştürüleceğine, verilen bir sözlerin yaşanan bazı aksiliklerden ötürü bir türlü tutulamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada büyük zatların elini öpmek üst düzey çalışmalara imza atılacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine, kendisini çekemeyen kişiler tarafından işlerinin baltalanacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada önemli zat görmek hem mal ve para kaybedeceğine hem de yüzünü yere eğdirecek işlere bulaşacağına, hastalıklarının da şifasını bulacağına, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine rivayet eder.

Rüyada mubarek bir zat görmek ailesinin rızkını sağlayamaz hale geleceğine, sonu hayırlı olacak bir izdivaca, işlerinin sekteye uğramasından ötürü maddi ve manevi olarak zarar edeceğine yorulur.

Rüyada büyük zat görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments