Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zad görmek

Rüyada zad görmek

Rüyada zad görmek hayatında gördüğü olumsuzlukların üstüne giderek onları değiştirmek için çaba harcayacağına, ayrılanların birleşeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına, cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, rızkın günden güne genişleyeceğine, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, çocuklarıyla gurur duyacağı pek çok başarıya şahit olacağına, çok güzel ve hayırlı çalışmalar yaparak kendisinden yardım isteyen herkese çok büyük yardımlarda bulunacağına, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada zad gördüyseniz:

  • Bazı alanlarda kontrolü ele almanız veya liderlik rolüne soyunmanız gerekiyor olabilir.

Rüyada büyük bir zatı görmek kurulu düzenin yıkılacağına ve tüm emeklerinin boşa gideceğine, endişe duyulan bazı olaylar ile karşılaşılacağına, çok büyük yenilikler yapacağına ve her zaman çok daha akıllıca düşünüp kendisini geliştireceğine alamet eder.

Rüyada zad görmek başarılarının sürekli olacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada büyük bir zatın elini öpmek dertlerine çare bulacağına, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, yeni mekânlara gireceğine, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada ünlü zat görmek musibetlerle karşılaşmayacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, aile bireylerinin çok üzüleceğine rivayet eder.

Rüyada veli zat görmek üzüntülerin ve sıkıntıların son bulacağına, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, başarılarının devamlı olacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir zat görmek sinsi bir düşmanınızın farkına varacağınıza, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine, sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada zat türbesi görmek kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına işaret eder.

Rüyada veli bir zatın elini öpmek birçok sorunla karşı karşıya kalacağına, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments