Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zat kabri görmek

Rüyada zat kabri görmek

Rüyada zat kabri görmek attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine, eğitim hayatına bırakılan yerden devam edileceğine, keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına, rüya sahibine hayır, mutluluk, başarı, bolluk, bereket ve huzur getireceğine, aile bireyleri ile birlikte yapılacak bir işten alınterinin fazlasıyla karşılığını bulacağına, hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine, iftiraya maruz kalınacağına yorulmaktadır.

Rüyada zat kabri gördüyseniz:

  • Bir çok konuda kompleks yapabilirsiniz.

Rüyada zat kabri görmek dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına, bir süre sıkıntı çekeceğine ve bu dönemde sabırlı olmakta zorlanan rüya sahibinin sinirli, öfkeli hareketlerde bulunacağına delalettir.

Rüyada önemli bir zat görmek sıkıntıların artacağına, rüya sahibinin ailesi ile birlikte mutlu ve güzel bir yaşam süreceğine, ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına delalettir.

Rüyada büyük zatların mezarını görmek uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, hem rahat bir hayata kavuşacağına, varolan borçların ödeneceğine delalet etmektedir.

Rüyada önemli zatları görmek mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine, yaklaşan güzel günlere delalet etmektedir.

Rüyada büyük zat görmek mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına, elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına tabir olunur.

Rüyada büyük bir zatın öldüğünü görmek karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına, çalışma hayatında bazı sorunların yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada muhterem zat görmek işlerinde başarı elde edeceğine ve Allah tarafından kendisine nasip edilen hayattan razı gelip, her gün şükrü eda ederek yaşayacağına, az da olsa bir kazanç elde edeceğine, hayat içerisinde yaşadığı maddi zorlukları kısa zamanda çözeceğine rivayet eder.

Rüyada mubarek bir zat görmek hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına, bundan sonra her şeyin daha iyi olacağına, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments