Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zam almak

Rüyada zam almak

Rüyada zam almak adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, çok hayırlı haberler alacağına, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, çok büyük azim göstererek kendi işini kuracağına, dünyasının bir anda değişeceğine ve çok farklı bir kişi olacağına işaret eder.

Rüyada zam almak gördüyseniz:

  • Çok iddialısınız.

Rüyada zam görmek ona yardımcı olacağına, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, aile büyükleri ile ve yakın çevre ile paylaşılacağına ve onlara ilan edileceğine delalettir.

Rüyada maaşa zam aldığını görmek hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, bu hayata uyum sağlandıktan sonra her konuda çok iyi noktalara gelineceğine, sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına, ayrıca devlette önemli bir kademede görev alacağına, çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına işaret eder.

Rüyada zam aldığını görmek işlerinin her geçen gün düzeleceğine, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada patrondan zam istemek yönetici koltuğuna yükseleceğine, şansın yüzüne güleceğine, her konuda şansının yanında olması nedeni ile başarı elde edeceğine delalet eder.

Rüyada az zam almak daha sonra düşmanlık eden kişi ile adamakıllı konuşmak için görüşmeye çalışacağına, uğranılan zararın paylaşılacağına, art niyetli kimselere rastlayacağına, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine tabir olunur.

Rüyada maaş zammı görmek sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, sahip olunan zenginliğin elde gideceğine, çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, büyük bir adım atılacağına tabir olunur.

Rüyada zam almak huzurun kaçıp yeniden gergin ve stresli bir hayata kavuşulacağına, kendini yiyip bitireceğine, çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına, uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada zam istemek borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, güleceğine, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına, anne baba sözünün dinlenmemesinden ötürü birçok hata yapılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments