Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada maaş zammı görmek

Rüyada maaş zammı görmek

Rüyada maaş zammı görmek ödemelerin kolaylıkla yapılacağına, yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine, kişinin rızkını kazanmak için hiçbir zaman zorlanmayacağına, onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına, gelişeceğine, maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, üstüste kazanılan başarılar sayesinde prestij sahibi biri olunacağına, özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada maaş zammı gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızı değiştirmek istiyorsunuz.

Rüyada maaşına zam yapıldığını görmek bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, çok büyük dertler ile boğuşmak zorunda kalınacağına, mutsuz, üzgün ve karamsar olacağına rivayet eder.

Rüyada maaşa zam aldığını görmek sevdiği kişiler ile birlikte daha önce el atmaya cesaret edemeyeceği bazı büyük ve yorucu çalışmalara imza atacağına, sıkıntının günden güne artacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, ortak olarak gireceği bir işte kazanç sağlayacağına yorulur.

Rüyada maaş zammı görmek kısa süre içinde engelleneceğine, bu işle ilgili olarak bazı yalan haberler çıkarılacağına, daha sonra yaşadığı bazı şeylerden ötürü pişman olacağına ve gittiği yoldan döneceğine, zor ve kötü günlerden geçeceğine işaret eder.

Rüyada patrondan zam istemek iyilik bulacağına, şifa edineceğine, rüyayı gören kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına ve birçok iş fırsatı elde edileceğine işaret eder.

Rüyada zam aldığını görmek onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, kendi kabuğuna çekileceğine, sorunların bir bir çözüleceğine, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına tabir olunur.

Rüyada patronun zam yaptığını görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına, borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına alamet eder.

Rüyada patrondan zam almak hem moral hem de çareler bulacağına, yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına, zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada zam görmek her konuda gelişme gösterileceğine, uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, moral bulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments