Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada az zam almak

Rüyada az zam almak

Rüyada az zam almak yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, maddi gücünün artacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine, ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine ancak yine de doğru bildiğini yapacağına, yardıma muhtaç olan kişilere yardım etmek için çaba göstereceğine ve zorlukları yenmeleri için destek olacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine, şansının da yaver gitmesi ile kısa zamanda kendi işinin başına geçeceğine rivayet eder.

Rüyada az zam almak gördüyseniz:

  • Çevrenizden bazı kişilerle ilişkilerinizde problemler yaşanabilir, bazı ilişkiler sonlanabilir ya da ilişkide değişim yaşanabilir.

Rüyada maaşına zam yapıldığını görmek sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine, büyük bir parasal sorundan ötürü iflas edileceğine, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine alamet eder.

Rüyada patronun zam yaptığını görmek yeni bir iş konusunda anlaşma sağlanacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada patrondan zam istemek çok sevineceğine ve heyecanlanacağına, ona yakınlaşmaya çalışacağına, içini açmaya karar vereceğine, kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine işaret eder.

Rüyada zam aldığını görmek hayırlı ve başarılı işlere gireceğine ve çok daha büyük bir çaba göstererek kariyer planında basamakları hızlı bir şekilde tırmanacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına inanılır.

Rüyada maaşa zam aldığını görmek başında dönüp duran kara bulutların dağılacağına, el üstünde tutulur hale geleceğine, bolluk, bereket, zenginlik ve bolluk içinde olacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, kaderinin yüzüne güleceğine yorulur.

Rüyada zam istemek eline yeni fırsatların geçeceğine, kendi şansını kendi yaratacağına, kişinin hayatının bayram yeri gibi neşeli ve keyif içinde geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada az zam almak alınacak sevinçli bir haber sayesinde çok güzel günler yaşanacağına, iş yerinde görevini zorla yerine getireceğinden dolayı amirlerinden ikaz alacağına, elindeki imkanların artacağına tabir olunur.

Rüyada patrondan zam almak gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine, yaşamına yeni bir yön vereceğine, yeni başlangıçlar yapacağına, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments