Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada patrondan zam istemek

Rüyada patrondan zam istemek

Rüyada patrondan zam istemek maaşının artacağına, koltuğunun da yükseleceğine, faturaların biriktikçe birikeceğine, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına, çok mutlu olacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak adımlar atılacağına, kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine alamet eder.

Rüyada patrondan zam istemek gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan durumların üstesinden gelebilmek için daha planlı davranmanız gerekebilir.

Rüyada patrondan zam istemek yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına, nerede hata yaptığını sorgulayacağına, rahat şekilde yaşayacağına yorulur.

Rüyada patronun zam yaptığını görmek Allah katında da bir üst mertebeye yükseldiğine inanacağı şeyler yapacağına, tutuklu olan kimselerin ise beraat alıp özgürlüğüne kavuşacağına, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına inanılır.

Rüyada patrondan zam almak tövbe edip İslami kurallara uygun bir hayat sahibi olacağına, onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine, sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine alamet eder.

Rüyada zam istemek rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına, iş değişikliğine gidileceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına işaret etmektedir.

Rüyada zam yapıldığını görmek şükredeceğine, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, yaşanan ayrılık ve hasret gibi duygulara çözüm bulunması için önayak olacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada maaşa zam aldığını görmek kişinin kafasının rahat edeceğine, sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, maddi ve manevi olarak destek olacağına delalet etmektedir.

Rüyada zam almak hayatı ile bazı kararlar vereceğine, çalışmaların günden güne daha da büyük kısmetlerin kapılarını açacağına, geleceğinin de çok parlak olacağına işaret etmektedir.

Rüyada maaşına zam yapıldığını görmek akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına, yeni projelere atılacağına, yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments