Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zam görmek

Rüyada zam görmek

Rüyada zam görmek büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, bol kazançlı günler geçireceğine, yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, hasta iseniz yakın zamanda şifa bulacağınıza, çalışmaların ve projelerin yeni iş kapıları açacağına, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine, ailenizden veya akrabalarınızdan gelecek mal ve mülke işaret etmektedir.

Rüyada zam gördüyseniz:

  • Duygularınız bazı alanlarda değişiklik yapmanızı engelleyebilir ya da planlarınızda değişikliğe neden olabilir.

Rüyada maaşına zam yapıldığını görmek çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına, çok büyük sıkıntılar yaşamaya başlayacağına, insanların öfkesini kazanacak yanlış hareketlerde bulunmaya alamet eder.

Rüyada zam aldığını görmek çarelere, çözümlere ve şifaya kavuşacağına, yüksek moral sahibi olunacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına delalet eder.

Rüyada az zam almak tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine, rüya sahibinin aradığı çareleri bulunacağına işarettir.

Rüyada patronun zam yaptığını görmek iş hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına, eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına işarettir.

Rüyada patrondan zam istemek kısmetinin ve başarıya giden yollarının açık, bahtının da çok parlak olacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine, işlerinin düzene gireceğine alamet eder.

Rüyada patrondan zam almak zor günlerde insanlara yardım edeceğine, işlerinde bolluğun, bereketin ve verimin olacağına, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada zam görmek sevinçli bir haber alınacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, sorunların çözümü için gerekli kararların zaman kaybetmeden verileceğine, bolluk içinde yaşanacağına delalettir.

Rüyada maaşa zam aldığını görmek işlerini hafifleteceğine, endişelerin ve korkuların geçeceğine ve iş ile ilgili her gün yeni çalışmaların ortaya konacağına, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments