Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zam aldığını görmek

Rüyada zam aldığını görmek

Rüyada zam aldığını görmek yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine, ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına, uzun zamandan beri ödenen borcun aksatılacağına, yöneticilik koltuğuna oturacağına, çok hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, çalışmaların bol kazanç getireceğine, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına tabir olunur.

Rüyada zam aldığını gördüyseniz:

  • Planlarınızı buna göre yapmanızda fayda var.

Rüyada zam aldığını görmek yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına, çok başarılı olunacağına, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine işaret eder.

Rüyada maaşa zam aldığını görmek sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, hasret çekenlerin kavuşacağına, yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, olumsuzlukların peşin sıra geleceğine, olayın ağız münakaşasına varacağına yorulmaktadır.

Rüyada zam görmek aile içinde geçim sıkıntısı çekilmeyeceği gibi, her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan rüya sahibinin her zaman rızkının bol olacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada patrondan zam almak sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine, el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, işlerinin kötüleşeceğine, eline geçen tüm fırsatları boşa harcayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada maaşına zam yapıldığını görmek mal ve para sahibi olacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine inanılır.

Rüyada patronun zam yaptığını görmek şansın kaçacağına, hayatının düzene gireceğine, ticaretinin açılacağına, dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, zor günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada patrondan zam istemek başkasının sigarasını yakmak ise, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına, yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına tabir olunur.

Rüyada zam istemek eldeki imkanların giderek azalacağına, mesleki hayatındaki başarılarının artacağına, daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments