Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zam istemek

Rüyada zam istemek

Rüyada zam istemek alacağı övgüye, takdir görecek pek çok iş yapacağına, içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine, herkesin şaşırtılacağına, çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına, en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirip çok daha rahat bir hayata sahip olacağına, maharetli bir kişi ile evlenileceğine, rahat bir hayat yaşanacağına, alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına delalettir.

Rüyada zam istemek gördüyseniz:

  • Kendinizi her şeye hazırlarsanız, olayları göğüslersiniz.

Rüyada zam istemek variyetini çoğaltacağına, kazancının tükenmeyeceğine ve kalıcı olacağına, maddi olarak zor bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada patrondan zam istemek çok mutlu olacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, işindeki kısmetin ve şansın eskisi gibi yaver gitmeyeceğine, bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine yorulur.

Rüyada maaşa zam aldığını görmek hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine, kendisine rakip olan insanların ortaya atacağı dedikoduları ortadan kaldıracağına, başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada patrondan zam almak ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine, kendisini çok zor durumların içinde bulacağına yorulur.

Rüyada patronun zam yaptığını görmek hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, engellerin ortadan kalkacağına, söz dinleyen ve ailesine hürmet gösteren bir evlat olacağına, borçlanılacağına delalettir.

Rüyada zam yapıldığını görmek kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına ve eski ruh haline tekrar kavuşmak ve kendisini toparlamak için çok çalışacağı halde bir türlü kendisine gelemeyeceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine, stresten ve üzüntüden uzak, sağlıklı bir hayat süreceğine rivayet eder.

Rüyada maaş zammı görmek sevince ve imrenilecek güzel bir duruma gelmeye, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine ve kalp kırıklığı yaşatacak bir olayla karşılaşılacağına, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada zam aldığını görmek uzun zamandan beri ödenmesi gereken bir borcun yakında ödeneceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments