Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada maaşa zam aldığını görmek

Rüyada maaşa zam aldığını görmek

Rüyada maaşa zam aldığını görmek daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine, dileklerinin yerine geleceğine ve tövbelerinin de amacına ulaşacağına, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına, onunla iyi bir geçim içinde olacağına, atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına, girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine, başı dik, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, sorunların akıl yoluyla çözüleceğine delalet eder.

Rüyada maaşa zam aldığını gördüyseniz:

  • En güvendiğiniz durumlarda bile tökezleyebilirsiniz.

Rüyada maaşa zam aldığını görmek çalıştıkça da Allah’ın kendisine hep daha fazlasını nasip edeceğine, zor günler geçireceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına işaret etmektedir.

Rüyada maaşına zam yapıldığını görmek ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, yüreğinde kalıp, kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına rivayet eder.

Rüyada maaş zammı görmek daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine, zengin olunacağına işarettir.

Rüyada zam aldığını görmek işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına, girdiği her işte büyük adımlar atacağına, bir sebeple yeni bir yola başvurulacağına delalet eder.

Rüyada zam almak ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine, işlerdeki verimin artacağına, stresten uzaklaşılacağına rivayet eder.

Rüyada zam görmek kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, kişinin çevresinde zenginliği ile nam salacağına, ancak daha sonraları sakinleşen kişinin karşısına çıkan önemli fırsatları görerek değerlendireceğine alamet eder.

Rüyada zam yapıldığını görmek hayatını dilediği hale getirmek için bu yönde hareket edeceğine, onları tebrik edeceğine, bir anında çok güleryüzlü ve çok sevimli bir kişi iken bir diğer anında çok somurtkan biri olacağına yorulmaktadır.

Rüyada patrondan zam almak sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına ve her adımda daha büyük başarılar ve kazanç elde edileceğine, aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, inanca ve cesarete sahip olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments