Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzünün tüylü olduğunu görmek

Rüyada yüzünün tüylü olduğunu görmek

Rüyada yüzünün tüylü olduğunu görmek sahip olduğu nimetin artacağına, yeni iş fırsatları yakalayacağına, yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına, size ait olan bir mülkün elinizden çıkabileceğine, sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına delalettir.

Rüyada yüzünün tüylü olduğunu gördüyseniz:

  • Planlarınızdaki değişiklikler sizi olumlu etkileyebilir.

Rüyada yüzünü tüylü görmek hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine, hayli sağlam başarılara imza atacağına, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine işarettir.

Rüyada kadının yüzünde tüy görmek girdiği işte ortaya koyduğu çalışmaların beğenilmesi ile çok daha iyi yerlere geleceğine, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, sevilen bir kişi ile kurulan ortaklığın bozulacağına yorulur.

Rüyada yüzün tüylendiğini görmek kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine, yaptıklarından ötürü ceza almaları için elinden gelen herşeyi yapmaya hazır olduğuna ve artık herhangi bir şekilde bu kişilerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, kişinin kalbini sızlatan sorunlardan uzaklaşacağına tabir olunur.

Rüyada yüzünün tüylerini almak çaresizliğinin büyüyeceğine, zahmetinin çoğalacağına, muradına ereceğine ve daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, parasal ve ruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüzünde tüy görmek çok büyük bir çalışma yapılacağına, aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine, bu güzel gelişmelerin iş hayatına da yansıyacağına, zenginlik elde edeceğine işarettir.

Rüyada yüzünün tüylenmesini görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına, Allah’tan ne dileği varsa hepsinin gerçek olacağına, dost sandıklarından değil de öylesine arkadaşlık ettiği bir kişiden destek göreceğine işaret eder.

Rüyada yüzündeki tüyleri aldırmak iş hayatında ve aile hayatında bolluk ve bereket göreceğine, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına, üzüleceğine ve borçlanacağına delalettir.

Rüyada yüz tüyü almak doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments