Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzün tüylendiğini görmek

Rüyada yüzün tüylendiğini görmek

Rüyada yüzün tüylendiğini görmek istediği oranda da eğleneceğine, hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, bunun yerine kafa dengi olan, kendisini anlayan, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine, çok başarılı işlere girileceğine, ekonomik olarak büyük darbe alacağına, kinin ve düşmanlığın giderileceğine, hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine, bir akrabayla olan dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine delalettir.

Rüyada yüzün tüylendiğini gördüyseniz:

  • Kendinize olan saygınızı ya da öz güveninizi yitirmemek için bazı değişiklikler yapmanız gerekebilir.

Rüyada yüzü tüylenmek parasının da, malının da eksilmeyeceğine, çok iyi sonuçlar vereceğine, büyük fırsatların kapısını açacağına, böylece kendine olan öz güvenini tazeleyeceğine delalettir.

Rüyada yüzünü tüylü görmek sağlık sorunlarının son bulacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve rahata erileceğine, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine delalet eder.

Rüyada yüzünün tüylerini almak zarar ettiği işleri kara geçireceğine, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına, eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüzündeki tüyleri almak zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, çok hayır duası alacağına alamet eder.

Rüyada yüzünün tüylü olduğunu görmek hayatının kolay ve güzel geçeceğine, zararların telafi edileceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüzündeki tüyleri aldırmak bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine, rızkının azalacağına, böylece geçim derdinin baş göstereceğine, herkesin bir adım daha önüne geçmeyi başaracağına tabir olunur.

Rüyada kadının yüzünde tüy görmek kendisine ev ve araba gibi şeyler alarak büyük bir zenginliğe kavuşacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine, eline hayırlı kazançların geçeceğine alamet eder.

Rüyada yüzünde tüy çıkmak hedeflerin gerçekleştirileceğine, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, ruhlarına mevlit okutacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments