Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzünü tüylü görmek

Rüyada yüzünü tüylü görmek

Rüyada yüzünü tüylü görmek bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine, gelişmelerin rüya sahibini hiç memnun etmeyeceğine ve ilerleyen günlerde başının epey sıkışacağına, helal ve makbul olan ekmeğe ve gelire kavuşacağına, sevdiği insanların olacağına, çok zengin olacağına, parasızlıkla, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına yorulur.

Rüyada yüzünü tüylü gördüyseniz:

  • Maddi, sevgi temalı veya planlarınızla ilgili başlıklarda stres yaratabilecek bazı gelişmeler yaşanabilir, dikkatli ilerlemek gerekiyor.

Rüyada tüylü yüz görmek işinde verimsiz olacağına, iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine, hayırlı kişiler ile tanışacağına delalettir.

Rüyada yüzünde tüy çıktığını görmek yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağı ve ferahlığa çıkacağı bir döneme gireceğine, büyük miktarda para kazanacağına, engellere takılmadan kolayca kariyer sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüzünde tüy görmek işlerinin her zamankinden daha güzel olacağına, elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, evliliğinde mutlu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüzünü tüylenmiş görmek fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, işindeki ününün de tabiri caizse alıp yürüyeceğine, hastalığının düzeleceğine, en kısa zamanda ayağa kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüzünü tüylü görmek her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan rüya sahibinin her zaman rızkının bol olacağına, maddi olarak yetersizlikler yaşayacağına, yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine ve ortaya konan çalışmaların göz önüne alınmayacağına alamet eder.

Rüyada yüz tüyü almak yüreğinde kalıp, kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına işaret eder.

Rüyada yüzün tüylendiğini görmek sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine ve hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, hayır getirecek bir yola girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kadının yüzünde tüy görmek eğlenceli günler geçirileceğine, hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, işinin ehli olan ve en tepedeki kişilerle hareket edip, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments