Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzünün tüylerini almak

Rüyada yüzünün tüylerini almak

Rüyada yüzünün tüylerini almak çalışkanlık ve disiplinle birlikte iman gücüyle de hareket eden rüya sahibinin asla dara düşmeyeceğine, kimseden korkmayacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, sürekli yeni kimselerle tanışarak hayat deneyimlerini artıracağına, hayallerine kavuşacağına, beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine ve yaptığı akılcı planlar sayesinde maddi sorunlarla karşılaşmayacağına, rüya sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine, sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, üzüntülerinin sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada yüzünün tüylerini almak gördüyseniz:

  • Geçmişte kaçırdığınız veya kaybettiğiniz şeylere tekrar sahip olma şansı bulabilirsiniz.

Rüyada yüzü tüylü görmek şansının da yaver gitmesiyle her işte muvaffak olmanın tadını çıkaracağına, herkesin sakinleşmesi için konuşarak ortamın huzura kavuşmasına yardımcı olunacağına, sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada yüzünde tüy çıktığını görmek duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine, gözünün başka kimseyi görmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada tüylü yüz görmek hayatında hiç tatmadığı bazı duyguları tadacağına, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, huzurun kaçacağına, ekmeğin kesileceğine rivayet eder.

Rüyada yüzün tüylendiğini görmek aradığı kişiyi bulacağına, yüklü miktarda para kazanacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların, giderileceğine işarettir.

Rüyada yüzünün tüylenmesini görmek dünyevi olandan ayrılıp ahirete yönelmesine, arkasından gıybet edeceğine, çok zor zamanlar geçireceği, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüzündeki tüyleri aldırmak işlerin hafifleyeceğine, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine rivayet eder.

Rüyada yüz tüylerini almak hem yıpranacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zamanda çözüleceğine, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüzünün tüylü olduğunu görmek onların ahını alacak sözler edeceğine ya da hareketler de bulunacağına, atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine, çevredeki insanlardan da destek alınacağına, güçlüklerle dolu geçen günlerin sağlık açısından da bazı sorunlara neden olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments