Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzünün tüylenmesini görmek

Rüyada yüzünün tüylenmesini görmek

Rüyada yüzünün tüylenmesini görmek işinde büyük başarılar alacağına, kişinin kazancını artırmak uğruna hileli yollara başvuracağına, özgüveninin bitme noktasına geleceğine, zafer elde edeceğine, rakiplerine karşı fark atacağına, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına, maddi olarak tükenme noktasına gelineceğine, bir süre bu durumun devam edeceğine ancak daha sonra yaşanacak olan bazı güzel gelişmeler sayesinde sorunların çözüm bulacağına delalet eder.

Rüyada yüzünün tüylenmesini gördüyseniz:

  • Evde sıkıcı durumlar olabilir.

Rüyada yüzünün tüylenmesini görmek ekmeğin kesileceğine, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüzünü tüylenmiş görmek huzur ve mutluluk verici şeyler yaşayacağına, kazancının düşeceğine, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada tüylü yüz görmek hayatınızda çok güzel değişiklikler olacağına, sıkıntılarının sorunlarının biteceğine, çok büyük insanlar arasına gireceğine ve ailesinin gurur kaynağı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüzünde tüy çıktığını görmek yıllar sonra rahat yüzü göreceğine, kırgınlıkların sona ereceğine, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına, barış için adım atacağına ve olumlu geri dönüş alıp, bu durumu bitireceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüzünde tüylenme görmek verilen kararların geri çekileceğine, bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, büyük bir adım atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüzündeki tüyleri almak yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, tüm parasını kaybedeceğine, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına inanılır.

Rüyada yüzün tüylendiğini görmek bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına, kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine yorulur.

Rüyada yüzünü tüylü görmek eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, işlerinin yoluna gireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments