Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadının yüzünde tüy görmek

Rüyada kadının yüzünde tüy görmek

Rüyada kadının yüzünde tüy görmek hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına, ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine, yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine alamet eder.

Rüyada kadının yüzünde tüy gördüyseniz:

  • Harekete geçmeden veya konuşmadan önce iyi düşünmelisiniz.

Rüyada yüzü tüylü kadın görmek zor bir durumun üstesinden gelineceğine, toplum içindeki değerinin artacağına, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına yorulur.

Rüyada kadının yüzünde tüy görmek maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine, edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada tüylü yüz görmek verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, işlerinin sekteye uğramasından ötürü maddi ve manevi olarak zarar edeceğine rivayet eder.

Rüyada yüzü tüylü görmek her türlü iş pürüzünü yok ederek geleceğe daha umutlu bakacağına, iftiraya maruz kalınacağına, işlere nazar değeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüzündeki tüyleri almak çok rahat ve huzurlu bir hayat yaşanacağına, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına delalettir.

Rüyada yüzü tüylenmek huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına ve zorlukların sevilen bir kişinin vereceği destek ile biteceğine, kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine, ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine tabir olunur.

Rüyada yüzünde tüy çıkmak kafasının rahat olacağına, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine, kişinin hayatında amaçları doğrultusunda ve doğru bir şekilde ilerleyeceğine, ancak işle ilgisi olmayan, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüzünü tüylü görmek birçok hayalkırıklığı yaşayacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına, çok başarılı işlere imza atacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments