Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüz tüyü almak

Rüyada yüz tüyü almak

Rüyada yüz tüyü almak başarılarının takdir edileceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına, daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine, bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine, tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine, hayallerin gerçekleşeceğine, şansının ve kısmetinin kendisinden yana gideceğine işaret eder.

Rüyada yüz tüyü almak gördüyseniz:

  • Askıda kalmış iş veya düzenlemeler konusunda yeni bir anlayış geliştirebilirsiniz.

Rüyada yüzünde tüy görmek geçimin kolaylaşacağına, elinde bulunan imkânlar ile girdiği bir işte yaşanabilecek sorunlara karşı önlem olarak bir miktar tasarruf yaptığına, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüzünün tüylendiğini görmek şansının her zaman yaver gideceğine, kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına, aile hayatında çok sevdiği kişilerden birinin çok acı bir haberini alacağına, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüzünü tüylenmiş görmek hayırlı terfiler alınacağına, makam ve kariyer sahibi olunacağına, helal kazanç elde edileceğine, işinde çok önemli noktalara gelmeyi başaracağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine delalettir.

Rüyada kadının yüzünde tüy görmek çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine, yeni mallara kavuşacağına, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüzünde tüy çıkmak eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine, üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, rüya sahibini savunanların ise çok sevineceğine işarettir.

Rüyada yüzünün tüylerini almak canını sıkan şeyleri yeneceğine ve dert edindiği ve çözmek için büyük emek verdiği bazı sorunları birkaç denemeden sonra çözüme kavuşturacağına, manevi olarak çok yıpranılacağına, eline geçecek büyük miktarda parayla kendi işini kuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüzünü tüylü görmek iyileşeceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, çok güzel haberler ile dönüleceğine, bu haberler sayesinde büyük kazanç getirecek bir işe yatırım yapılacağına, hayırlı yollara gireceğine, kazançlı işler yapacağına tabir olunur.

Rüyada yüz tüyü almak dargın kişilerin kısa süre içinde barışacağına, sevginin ve huzurun hâkim olacağına, büyük oranda kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments