Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzündeki tüyleri aldırmak

Rüyada yüzündeki tüyleri aldırmak

Rüyada yüzündeki tüyleri aldırmak güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine, çok büyük çaba sarfedeceğine, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına, daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine ve mutlu olacağına, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine, işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına, kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, işlerinin artacağına, başarılarının devam edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüzündeki tüyleri aldırmak gördüyseniz:

  • Maddi, işle ya da sosyal hayatınızla ilgili belli konular dönüşüme uğrayabilir ya da siz dönüştürme çabasında olabilirsiniz.

Rüyada yüzündeki tüyleri aldırmak hayırlı bir işe adım atılacağına, özel hayatın da istenildiği gibi gideceğine, büyük sorunların yaşanacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine yorulur.

Rüyada tüylerini aldırmak sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına rivayet eder.

Rüyada yüzdeki tüyleri aldırmak yaşanan sorunların en kısa sürede ortadan kalkacağına, hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına, onların başarıları ile gururlanacağına alamet eder.

Rüyada tüy aldırdığını görmek hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine, ölümcül hastalıklara işaret delalet etmektedir.

Rüyada tüyleri aldırmak yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına, sorunlarını bitireceğine, yaptığı işlerde zirveye oynayacağına, sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine delalettir.

Rüyada tüy aldırmak kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına, sözünü dinleyecek çok sayıda insan olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüzündeki kılları aldırmak dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, işinde büyük zaferler elde edeceğine, bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, hayatının da kolaylaşacağına delalet eder.

Rüyada yüz aldırmak başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine, ilim sahibi insanlardan öğreneceklerini kendi yaşamına da uygulamaya çalışacağına, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments