Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzünde tüy görmek

Rüyada yüzünde tüy görmek

Rüyada yüzünde tüy görmek sevdiği işi yapmak için bazı kişilerle ortaklık kuracağına, çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına, güzel bir gelecek sahibi olunacağına, aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, eğer erkekseniz eşinizden boşanacağınıza, birçok yeni bağlantı kurulacağına, onları koruyup kollayacağına, kötü haberler alacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüzünde tüy gördüyseniz:

  • Bazı kimseler ya da kimse duygusal ilişkilerinizi bile sarsmaya teşebbüs edebilirler.

Rüyada yüzü tüylü kadın görmek zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine, işin zarar etmek üzere olduğuna ve yakın bir zaman içinde çok daha kötü olayların yaşanabileceğine, bazı tartışmaların ortasında kalacağına yorulur.

Rüyada tüylü yüz görmek çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına, iş hayatında ve eğitim hayatında vereceği kararları bu haberler doğrultusunda vereceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, kazancının günden güne azalacağına, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüzünde tüy görmek çalışma hayatında çok başarılı olarak çok para kazanılacağına, iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine işaret ederken aynı zamanda da rüya sahibinin zor durumda olan bir kimseye iylik ve hayır yaparak onun gönlünü kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kadının yüzünde tüy görmek huzurunu ve neşesini kaybedeceğine, daha fazla mal sahibi olacağına, huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüzün tüylendiğini görmek nazara gelinecek başarılar elde edileceğine, hak olmayana da hiçbir zaman göz dikmeyeceğine, yol kat edeceğine, ilerleyeceğine, çok başarılı işlerin altına imza atacağına işaret eder.

Rüyada yüzünün tüylerini almak bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, üst mevkilere terfi edilmek gibi bir onura nail olunacağına alamet eder.

Rüyada yüzünün tüylenmesini görmek gülmeye hasret kalacağına, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine, maddi ve manevi olarak rahat edileceğine, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına inanılır.

Rüyada yüzü tüylü görmek zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, yollarını ayıracağına, statü atlayacağına, rütbe edineceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments