Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzünde tüy çıktığını görmek

Rüyada yüzünde tüy çıktığını görmek

Rüyada yüzünde tüy çıktığını görmek rüya sahibinin, yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına, umutların, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına, daha sonra işlerin kötüye gitmesi yüzünden bazı borçlar alınacağına, işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, mucize denilecek kadar önemli değişikliklerin yaşanmasına, başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, sıkıntılarının daha da artacağına, halkın huzurunun ve güvenliğinin de bozulacağına delalet eder.

Rüyada yüzünde tüy çıktığını gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle birlikte keyifli vakit geçirebilirsiniz.

Rüyada yüzünde tüy çıktığını görmek sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine hem spor yapacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına delalettir.

Rüyada tüy çıktığını görmek mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına, büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine işaret eder.

Rüyada yüzde tüy çıktığını görmek sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve kurduğu hayallerin bir bir yıkılacağına, müşterilerinin çoğalacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüzün tüylendiğini görmek yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, kişinin bir çocuk gibi şen ve coşkulu günler geçireceğine, maddi ve manevi durumlarının günden güne daha kötü bir hal alacağına inanılır.

Rüyada yüz tüyü almak zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, kendisini çok rahat edeceği bir dönem içinde bulacağına, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına alamet eder.

Rüyada yüzünün tüylenmesini görmek sevincinin sabun köpüğü gibi sönmeyip, ömür boyu devam edeceğine, birikim yapılacağına, hasretin biteceğine işaret eder.

Rüyada yüzündeki tüyleri almak eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına, iş sahibi değilse çok iyi bir işe sahip olacağına, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına yorulur.

Rüyada yüzü tüylenmek sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine ve akrabasının sırtından çok büyük bir yük alacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments