Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzünü tüylenmiş görmek

Rüyada yüzünü tüylenmiş görmek

Rüyada yüzünü tüylenmiş görmek kazancın her kuruşunun helal olduğuna ve kısmet geleceğine, ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine, kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine, gergin olacağına, hileli bir iş yapıp daha fazlasını elde edeceğim derken elindekini yitireceğine, uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine, bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine, mutluluğunun katlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüzünü tüylenmiş gördüyseniz:

  • Kendi planlarınızı gerçekleştirmek için yapacağınız teşebbüsler sonuçsuz kalabilir.

Rüyada yüzü tüylü kadın görmek zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, hayli sağlam başarılara imza atacağına, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüzünde tüy çıkmak mal mülk edineceğine, çok para kazanacağına, sevdiği bir kişi ile gireceği bir işte çok sıkıntı çekeceğine, mutlu olacağına, kendisini iyi hissedeceğine işaret eder.

Rüyada yüzünün tüylü olduğunu görmek eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, insanları sakinleştireceğine, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüzünü tüylü görmek strese gireceğine, gergin olacağına, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına delalet eder.

Rüyada yüzü tüylenmek şansının ve bahtının açık olacağına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, sahip olduklarından ve Allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine, açlık, parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına işarettir.

Rüyada yüzü tüylü görmek geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına, sütü az olan ve sütü olmayan bir ineği sağmaya çalıştığınızı görmeniz ise, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına, kimseye muhtaç olmadan yaşayacağına delalet eder.

Rüyada yüzünde tüy olduğunu görmek arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına, kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına, işinden ekmeğinden olacağına alamet eder.

Rüyada yüzünün tüylenmesini görmek büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine, başının ağrıyacağına, gelirinin eksileceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine, kişinin isteklerine nail olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments