Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzündeki tüyleri almak

Rüyada yüzündeki tüyleri almak

Rüyada yüzündeki tüyleri almak sevineceğine, gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, ne yöne gideceğine, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına, özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına, vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına, zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına, daha geniş bir rızık elde edeceğine, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına tabir olunur.

Rüyada yüzündeki tüyleri almak gördüyseniz:

  • Değişimden hoşlanmıyor ya da değişikliğe karşı çıkıyor olabilirsiniz.

Rüyada yüzünün tüylendiğini görmek iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, kapanan kapıların açılacağına işarettir.

Rüyada yüzünü tüylü görmek ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine, can sıkıcı haberler işiteceğinize, yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüzünün tüylenmesini görmek rahat bir nefes alınacağına, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine, eğlenceli günler geçireceğine, hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüzün tüylendiğini görmek her işinin yolunda ve sorunsuz gideceğine, kendisini kurtuluşa götüreceğine, yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına, sözlerinden çıkmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada tüylü yüz görmek bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine, bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine rivayet eder.

Rüyada yüzü tüylü kadın görmek canını ve malını kaybetme pahasına da olsa bazı girişimlerde bulunacağına, kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine, işlerinin kısa zamanda açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüzü tüylenmek bulduğu bir hata sayesinde büyük bir yaygara kopartacağına, elinin de bolluk ve bereket göreceğine, tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına ve tasarrufa gitmesi gerekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüzünün tüylerini almak asla gururundan ödün vermeyeceğine, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine, problemlerin sorunsuz şekilde çözüleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments