Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzünde tüylenme görmek

Rüyada yüzünde tüylenme görmek

Rüyada yüzünde tüylenme görmek atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına, Allah’ın lütuflarını bulacağına, uzak bir şehirde yaşayan sevdiği bir kişiden haber alacağına, ancak daha sonra ortaya çıkacak ve rüyayı gören kişinin zor zamanlar geçirmesine ve aile hayatı içinde çok sıkıntılı ve zor durumlar ile karşılaşmasına sebep olacak olaylar yaşayacağına, toplum içindeki yerin değerleneceğine, yaşam standartlarını yükselteceğine, hayırlı işe, her geçen gün sorunların artacağına işaret eder.

Rüyada yüzünde tüylenme gördüyseniz:

  • Duygularınız sizi rutinin dışında davranmaya ya da rutin dışı planlar yapmaya zorlayabilir.

Rüyada tüylü yüz görmek sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine bu sayede bolluk, bereket ve zenginliğe kavuşacağına, monoton devam eden hayatına da renk, lezzet, heyecan, güzellik, hayır, nitelik ve farklılık geleceğine delalet eder.

Rüyada yüzünü tüylenmiş görmek çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına, evliyse aşk tazeleyeceklerini, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine, daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüzünün tüylü olduğunu görmek gelişim içine gireceğine, elini attığı işleri yakın zaman içinde çok hayırlı bir şekilde ileri götüreceğine, aile hayatında ister istemez çeşitli soruların çıkacağına inanılır.

Rüyada yüzündeki tüyleri almak çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına, birçok engelin aşılacağına, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine, ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüzündeki tüyleri aldırmak yardım istediği kişilerin destek vermeyeceğine, el attığı her işte herkesi kıskandıracak başarılar elde edeceğine, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüzünü tüylü görmek aşının da çoğalacağına, gönül işlerinden yana umduğu ile karşılaşamayacağına, işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüzünde tüy çıkmak karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, rahat bir hayatı olacağına, aile hayatı içinde kendisini çok sevindirip deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek bir haber alacağına inanılır.

Rüyada yüzünde tüylenme görmek çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına ve maddi ve manevi olarak çok sıkıntıya düşeceğine, ona mutluluk getireceğine, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments