Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tüylü yüz görmek

Rüyada tüylü yüz görmek

Rüyada tüylü yüz görmek ticarette öne geçeceğine, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına, atılan adımların ve ele geçen fırsatların pek kazanç getirmeyeceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine, bir sebeple epey üzüntü yaşayacağına, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, hevesinin kursağında kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada tüylü yüz gördüyseniz:

  • Yaşam biçiminizde olumlu değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada yüzünde tüy olduğunu görmek çeşitli fırsatlar elde edeceğine, hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, sonra kendi işini kuracağına, çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüzünü tüylenmiş görmek insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına, ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, gönlünce bir yaşam süreceğine, herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüzünü tüylü görmek tüm hayallerinin çok kısa süre içinde ve zahmetsizde gerçekleşeceğine, ancak tüm bu sorunların ardından yeteneğe bağlı olarak bazı projeler gerçekleştirileceğine, çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada yüzündeki tüyleri aldırmak özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, rüyayı gören kişinin, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine, birçok fırsatı değerlendirerek iş kuracağına rivayet eder.

Rüyada yüzünün tüylendiğini görmek büyük bir karamsarlığa kapılacağına, işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına, parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Rüyada yüzü tüylenmek her şeyin sarpa saracağına ve talihsizliklerin ardı arkasının kesilmeyeceğine, hayalindeki işi gerçekleştireceğine, çok rahat bir hayat yaşayacağına alamet eder.

Rüyada yüzü tüylü görmek harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine yorulur.

Rüyada tüylü yüz görmek maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına, sevinç dolu haberler alacağına, uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments