Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şişmiş yüz görmek

Rüyada şişmiş yüz görmek

Rüyada şişmiş yüz görmek kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına, iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine, başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına, hem de inancını tazeleyerek pek çok cami, medrese ve tarihi mekanları gezerek, maneviyatını daha ön planda tutacağına, rüyayı gören kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına, bu sayede çok sevinip işinin başına geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada şişmiş yüz gördüyseniz:

  • Sigorta sayılabilecek garantileriniz olmasa da, mantıklı ölçüde ilerleme zamanı.Hırslı çalışmalarınızın olumlu geri dönüşleri olabilir.

Rüyada yüzü şiş görmek gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına, aile bireyleri ve akrabalarıyla birlikte bir eğlenceye gideceğine, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüzünün şiştiğini görmek yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına, borçlanarak bazı işlere atılacağına delalettir.

Rüyada yüzünün şiş olduğunu görmek maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine ve çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına, sevilen bir kişiden sağlık sorunları ile ilgili kötü bir haber alınacağına rivayet eder.

Rüyada yüzünü şişmiş görmek rahat ettiği bir döneme gireceğine, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına ve hayır getirecek bir kişinin haneye geleceğine, yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına, bu sayede işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüzü gözü şiş görmek sürekli insanları şaşırtan projelere imza atacağına, endişeli ve üzüntülü günlerin geride kalacağına, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına inanılır.

Rüyada şiş yüz görmek imza ve söz yetkisi edineceğine, dönmeyen şansın artık döneceğine, sorunların ortadan kalkacağına, hayali kurulan bir şeye el birliği ile ulaşılacağına rivayet eder.

Rüyada yüzü şişmiş görmek çok pratik bir şekilde hareket edeceğine, sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına, kazancının günden güne artacağına, sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine, istenen herşeye kavuşulacağına tabir olunur.

Rüyada yüzü şiş birini görmek kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına, zorlukların bu sayede aşılacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments